Skip to content

Uitnodiging Filmmiddag “Onder het maaiveld” 

Ben jij nieuwsgierig wat er onder het maaiveld gebeurt en hoe dat het leven daarboven beïnvloedt? Kom dan naar de film “Onder het maaiveld”, die het ongeziene gezien maakt. Deze film laat zien wat er in het groot moet gebeuren door te focussen op de wereld om ons heen, en de fascinerende wereld direct onder onze voeten. Eigenlijk heel bijzonder dat we elke dag over de natuur heen kijken die de basis vormt van ons bestaan op aarde. 

De HBL werkgroep Samen organiseert twee filmvertoningen. Kom de film bekijken op onze boerderij! Het is meteen een ontmoetingsmoment met Glühwein en chocomel.  

Datum: 

Volwassenen: zaterdag 25 november  

Kinderen (6+): zaterdag 9 december.  

Dit is de  junior versie van de film. 

Tijd: 

Inloop op beide dagen vanaf 14.30 uur. Om 15.00 start film (80 minuten, juniorversie 70 minuten) met pauze en naborrelen. 

Eindtijd: 17.00 uur. 

Aanmelden: 

Om te kunnen zorgen voor voldoende hapjes en drankjes, vragen we je om je uiterlijk op 9 november via deze link aan te melden. Bij een minimum aantal deelnemers van 30 personen bij elke vertoning gaat de vertoning door! Je krijgt van ons enkele dagen van te voren nog een bevestiging en nadere instructies per mail.