Skip to content


Op 23 september organiseren we nu in plaats van feest een bijzondere uitgifte met extra aanbod van bevriende bedrijven of bedrijven van leden met aanvullende producten.
 

Willem, een van onze leden, verkoopt vers geslingerde zomerhoning van de bijen van buitenplaats Oosterhout. Je kunt bij hem afrekenen met contant geld. 

Tom Klomberg, ook een lid, verkoopt verse en gedroogde oesterzwammen, oesterzwammen op zuur en kweeksets voor de geïnteresseerde voor thuis. Je kunt bij Tom betalen met de pin.  

Roy Rikken, een van onze buren uit de Breedlersestraat, komt met diepgevroren vlees(pakketten) van zijn eigen runderen. Het ras is Parthenais. De dieren lopen veel buiten en hebben een goed leven. Je kunt bij Roy natuurlijk nog veel meer horen over zijn vee. Je kunt bij hem betalen met contant of pin.

Parthenais


Onze leden van “werkgroep samen” zorgen daarnaast voor een kop koffie en wat lekkers.
Ook zin om nader kennis te maken met andere leden en bestuur? Sluit gerust even aan! 

Het eerste koffiemoment op 12 augustus werd goed ontvangen: veel dank dan ook voor de werkgroep Samen! Komende tijd zal er ongeveer eens per maand een koffiemomentje zijn bij de uitgifte. We zullen dit aankondigen in de nieuwsbrief, het oogstbericht en/of in de HAPP.