Skip to content

Gezocht: bestuurslid communicatie

We zoeken een nieuw bestuurslid communicatie. Hans-Peter, ons huidige bestuurslid communicatie, gaat zich zodra dat mogelijk is, ¬†storten op het contact met de ”achtergebleven leden in Nijmegen” en de zoektocht naar de tweede Herenboerderij rond Nijmegen. Dat maakt dat we op zoek zijn naar een HBL-lid die zitting wil nemen in het bestuur.

Wat houdt dat in? Hans-Peter aan het woord: ”Je bent allereerst de drijvende kracht achter de werkgroep communicatie. Daar komt alle communicatieve actie van HBL vandaan. Het verzorgen van de nieuwsbrief, het zoeken van publiciteit, het werven van nieuwe leden, de realisatie van communicatiemiddelen zoals onze site, het maken van foto’s, films en bebording; Allemaal middelen waar de werkgroep zorg voor draait!

Wat daar bovenop tijd vraagt is de bestuursfunctie. Communicatie is een spilfunctie in de bestuurlijke actie, het vraagt steeds weer om te anticiperen op wat zich in de praktijk van de Herenboerderij aandient. Dat maakt ook dat het nieuwe bestuurslid goed moet kunnen delegeren en moet beschikken over goede communicatieve eigenschappen. Spreekt het bovenstaande je aan? Stuur dan even een mail naar lingezegen@herenboeren.nl of communicatie.lingezegen@herenboeren.nl als je meer informatie wil hebben over deze superleuke functie!

Bericht Herenboeren Lingezegen in de Gelderlander

Bericht Herenboeren Lingezegen in de Gelderlander