Skip to content
Leonie

Onze nieuwe boer stelt zich voor!

Koen hielp ons in korte tijd enorm op weg. Maarten pakte het stokje na z’n reis over en bracht de boerderij de zomer in. En toen diende Leonie zich aan zodat we inmiddels een gemengd dubbel aan het stuur van onze boerderij hebben. Dat alles onder de bezielende begeleiding van Isabel, ervaren boer vanuit Herenboeren Nederland. Op de foto zie je ze alle drie. Vanuit het bestuur heten we Leonie van harte welkom! Zij is per 1 augustus gestart voor 3,5 dag per week. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we met de twee co-boeren weer een mooi team hebben. 

Boeren

Hieronder stelt Leonie zich nog even wat uitgebeider voor: 

Hoi, Ik ben Leonie, woonachtig in Arnhem Noord (waar ik geboren en getogen ben). 13 augustus jl. ben ik 32 jaar geworden. Ik heb filosofie en sociologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, twee jaar gereisd in Zuid Amerika en daarna 4 jaar als evenementen en communitymanager gewerkt bij food awareness organisatie ProVeg Nederland. Omdat ik het voedselsysteem van onderaf wil veranderen en met mijn handen in de aarde wil wroeten, besloot ik in 2021 te starten met de BBL opleiding biodynamische landbouw aan de Warmonderhof. Ik heb de opleiding inmiddels afgerond en gedurende de afgelopen twee jaar werkervaring opgedaan bij verschillende Community Supported Agriculture bedrijven. Sinds 1 augustus   zet ik mijn kennis en ervaring in bij Herenboeren Lingezegen, en  zal ik nog veel bijleren. Het is mijn droom om samen met een diverse groep mensen gezond voedsel te produceren op een manier die goed is voor de aarde en alles wat erop leeft. Ook vind ik de verbinding met educatie, kunst en cultuur interessant. Dus volgens mij zit ik bij Herenboeren helemaal op mijn plek. Tot slot zijn mijn hobbies dansen (Kizomba/Latin), wandelen en samen eten. Ik kijk ernaar uit om samen met boer Maarten, het bestuur en alle leden een vruchtbare boerderij op te bouwen. 

Tot spreeks op de boerderij! 
Leonie